Nieuws

Concert 10 december!

 

Op 10 december 2022 mochten wij zingen voor een uitverkochte zaal! Het was een heerlijke avond vol muziek waar je helemaal happy van werd.  Eerst een optreden van Bloezette, met een aantal jazzy nummers, daarna een optreden van de Barnyard Big Band, onder leiding van Hans Aernouts.  Het publiek was entousiast en ook wij vonden het heel fijn. Dank aan alle aanwezigen!

 

Hooggeëerd publiek

 

Op 24 september bracht Bloezette in theater Hemelhoeve een voorsmaakje van hun concert in oktober.  We zongen een halfuurtje om 14.30 u en om 16.30 u, afwisselend met de Retro Swing Big Band.  Tijdens de pauzes was iedereen welkom in zaal Born voor een gezellige babbel tussen pot en pint.

 

Concertreis naar Bad-Neuenahr-Ahrweiler

 

Op 2 en 3 december 2023 gingen we op weekend met ons koor, naar de zusterstad van Brasschaat, waar we met het Kammerkoor van daarginds samen een mooi concert brachten.  Twee totaal verschillende repertoires, en toch zongen we enkele liederen samen.  Het was tof, zoals trouwens het hele weekend, met bezoek aan de kerstmarkt, wijnproeverij, wandeling tussen de wijnranken.... We hebben ervan genoten!

 

Concert Muzaïek

 

Het was een geslaagd concert met een entousiast pubiek! Twee maal mochten we optreden voor een uitverkochte zaal! We genoten ervan en danken ons publiek!