Bloezette Repeteert

 

Ons koor is zeer recent uitgebreid met een aantal nieuwe leden. Zo zijn we momenteel al met ruim 50 zangers!  Onze repetitieruimte zit dan ook goed vol!  We repeteren nieuwe koorarrangementen en we hernemen enkele nummers uit ons repertoire. Nog steeds houden we goed de luchtkwaliteit in ons lokaal in de gaten met CO2 - meters.

 

Nieuws

Opnieuw repeteren

 

Vanaf septeber repeteert Bloezette opnieuw in de vertrouwde Eekhoorn!  Weliswaar nog steeds met inachtname van de nodige Corona-maatregelen.  We verluchten het lokaal goed en we kochten een CO2 -meter aan om de luchtkwaliteit goed in de gaten te houden.

Concert 10 december!

 

Op 10 december jl. mochten wij zingen voor een uitverkochte zaal! Het was een heerlijke avond vol muziek waar je helemaal happy van werd.  Eerst een optreden van Bloezette, met een aantal jazzy nummers, daarna een optreden van de Barnyard Big Band, onder leiding van Hans Aernouts.  Het publiek was entousiast en ook wij vonden het heel fijn. Dank aan alle aanwezigen!

 

Hooggeëerd publiek

 

Op 24 september zal Bloezette in theater Hemelhoeve een voorsmaakje brengen van hun concert in oktober.  We zingen een halfuurtje om 14.30 u en om 16.30 u, afwisselend met de Retro Swing Big Band.  Tijdens de pauzes is iedereen welkom in zaal Born voor een gezellige babbel tussen pot en pint.